Rreshktije

Sistemi xham rrëshkitje automatik prej alumini është projektuar me kornizë tërheqëse estetik dhe multifunksional. Sistem termoizolues me rrëshkitje.  Sistemi i xham rrëshkitjes është zgjidhja ideale, për fuknionalietin, qëndrushemërin dhe estetikën.

Si një ndër sistemet më modern mbetet ndër zgjedhjet kryesore për bizneset dhe hapësirat private.

XHAFERRAJ ALUMIN XHAM RRESHKITIJE2023

Karakteristikat teknike

Material i termoizoluar 

Xham i temperuar 

Profile Alumini