Aksesorë Alumini

Aksesorë Alumini

AKSESORË ALUMINI PËR SISTEMIN RRETHOR

 • Aksesorët për sistemin rrethor i disponojmë në 4 ngjyra të mundshme:
  • Silver
  • Inox
  • E verdhe
  • Mat
 • Gama e aksesorëve të aluminit është e shumëllojshme duke filluar nga brrylat 90° dhe 120°, tapat e murit dhe mbyllëse për dimensione të ndryshme fi 50, 40, 30, 16, kapje anësore, unazat, koka zbukuruese për kite dekorative dhe tub fi 50, elementë zbukurues, koka perde, shula, mentesha, sete dorezash për dyer, varëse rrobash.

AKSESORË ALUMINI PËR SISTEMIN KATROR

 • Këta lloj aksesorësh janë për të gjitha llojet e kangjellave katrore.
  Aksesorët për sistemin katror i disponojmë në dy ngjyra inox dhe i bardhë, në dy lloje aksesorë katrorë me kënde të prerë dhe zmuso me kënde te rrumbullakosura.
 • Gama e aksesorëve katrorë përfshin të gjithë aksesorët lidhës të profileve të ndryshme katrore si brryla 90 dhe 120 grad për profile 60 x 25,unaza,tapa muri dhe mbyllese, kapje anësore, bashkues, mbajtëse shufre dhe elemente te tjere shtese te kangjellës.

NJIHUNI ME

Produktet e kësaj kategorie​

The gallery was not found!