Evente

Xhaferraj Alumin Horeca
Panairi NdËrkombËtar

Data

22-24 Shkurt

PANAIRI "HORECA EXPO ALBANIA"

Xhaferraj Alumin ishte pjesë e panairit Horeca Expo Albania, edicioni i 10- të mbajtur në Tiranë Pallati i Kongreseve. Si pjesë e panairit ndërkombëtar sollëm sistemet më inovative në tregun Shqiptar Tendën Bio -Pergola, Sistemin Rolling Roof dhe Sistemin e Xhamit Giotina "Lotus".

  • Tendën Bio -Pergola
  • Rolling Roof
  • Sistemi Xham Giotina Lotus
xhaferraj alumin horeca
xhaferraj alumin
Panairi "Eurasia Window Fair"

2023

Data

11-14 Nëntor 2023

PANAIRI "Eurasia Window Fair"

Xhaferraj Alumin mori pjesë në panairin "Eurasia Window Fair" zhvilluar në Turqi një nga eventet më të rëndësishme për industrinë e aluminit dhe sistemeve të xhamit. Ekipi jonë përfaqësues pati mundësinë të njihet më nga afër me të gjitha risitë e sistemeve dhe takimet me expert të fushës.

  • Ekipi i Xhaferraj Alumin ka ndjekur zhvillimet e këtij eventi të rëndësishëm gjatë 3 ditve.
panairi 2023 nentor 11-14
panairi turqise kenan metal
Panairi

HoReCa 2019

Data

7-9 Mars 2019

Panairi

HoReCa 2018

Data

9-11 Mars 2018

PANAIRI "HoReCa 2019"

Xhaferraj Alumin Sh.P.K ishte sërish pjesë e panairit HoReCa 2019, panairi me i rendesishem i furnitoreve per Hotel- Restorant- Catering- Café, ne datat 7-9 Mars 2019, ne qendren me te njohur te panaireve – Pallatin e Kongreseve Tirane.

  • Xhaferraj Alumin Sh.P.K. gjithmone pjesëmarrës në panairet e rëndësishëm.

PANAIRI "HoReCa 2018"

PANAIRI "HoReCa dhe PackTech 2018" Xhaferraj Alumin Sh.P.K mori pjesë në panairin HoReCa dhe PackTech, panairi me i rendesishem i furnitoreve per Hotel- Restorant- Catering- Café, ne datat 9-11 Mars 2018, ne qendren me te njohur te panaireve – Pallatin e Kongreseve Tirane. Kompanite pjesemarrese ne panair ishin kompani nga Shqiperia, Greqia, Italia, Mali I Zi, Maqedonia, Serbia, Kroacia, Bosnja, etj te cilat ofronin produkte dhe sherbime te ndryshme ne fushat: ushqim, pije, arredim, pishina, sisteme per hije (tenda, cadra) dhe shume te tjera. 3 DITE MIDIS PROFESIONISTEVE.

  • Xhaferraj Alumin Sh.P.K. gjithmone pjesëmarrës në panairet e rëndësishëm.