Tendë Pergola

tendë pergola

Sistem me elektromotorr dhe mekanizem të tekekomanduar për hapjen dhe mbylljen e sistemit. Me ndriçim led, mushama pvc që e mundëson personalizimin dhe zgjedhje me ngjyren tuaj të preferuar. Tenda Pergola ofron zgjdhje idale për aredimin e ambienteve tuaja, të jashtme  qofshin këto hapësira private apo biznese.

Profile alumini me përmasa fikse 

Sistem i telekomanduar 

Elementi i ndriçimit 

Asistencë teknike nga profesionist i fushës

Dy janë elementet më të rëndësishëm të Tendës Pergola

Estetika dhe Funksionaliteti

 

tende pergola xhaferraj alumin
tende pergola foto xhaferraj alumin

Avantazhet

Ofron fleksibilitet në dizajn.
Material rezistent.
Diversitet në përzgjedhjen e ngjyrës së copës
Mbulon defektet në fasadat e dëmtuara. Material rezistent ndaj ndryshkjes dhe kalbjes.
Material ndërtimi i besueshëm përsa i përket tërmeteve, pasi nuk importon ngarkesë shtesë në ndërtesë.
Nuk ka efekte të dëmshme në mjedis dhe natyrë, material i riciklueshëm.
Koha e instalimit është e shkurtër.
Është material ekonomik në terma afatgjatë.