Bioclimatic

XHAFERRAJ ALUMIN 2023 BIOCIMATIK

Tendat Pergola me sisitem Bioklimatik janë një ndër sistemet më të preferuara nga klientët tanë.

Tendat Bioklimatike janë  zgjidhje ideale  për banesa, hotele, restorante, dhe ambiente të jashtme, duke ofruar një kombinim të përshtatshëm të elegancës dhe funksionalitetit. Këto tenda ofrojnë një sërë avantazhesh, duke përfshirë:

Përshtatshmëria me Kushtet Klimatike: Tendat Bioklimatike janë dizajnuar për të përshtatur me kushtet klimatike të ndryshme. Me fletët e rrotullueshme, ato mund të përshtaten me dritën e diellit, duke ofruar një ambient të përshtatshëm gjatë të gjitha stinëve.

Mbrojtje nga Rrezet e Diellit: Përmes arkitekturës të fletëve të rrotullueshme, tendat bioklimatike ofrojnë një sistem të efektshëm për mbrojtjen nga rrezet e diellit gjatë stinës së verës. Kjo ndihmon në ruajtjen e një temperature të përshtatshme brënda ambientit.

Mbrojtje nga Reshjet e Shiut: Fletët e rrotullueshme mund të përdoren për të krijuar një mbrojtje të plotë nga reshjet e shiut gjatë stinës së dimrit.

Dizajni Estetik: Tendat Bioklimatike kanë një dizajn estetik dhe të kualifikuar, duke u përshtatur në shumë sfera, përfshirë ambientet rezidenciale, hotelet, dhe restorantet. Kjo ofron një mundësi për personalizim dhe integrim me arkitekturën e ndryshme.

Përdorimi i Materialeve Cilësore: Tendat Bioklimatike zakonisht përdorin materiale të cilësisë së lartë që janë të qëndrueshme dhe rezistente ndaj kushteve atmosferike të ndryshme.

Tenda Pergola me sistem  Bioklimatik është zgjedhja ideale për ambiente si: banesa, hotele, restorante dhe ambiente të tjera të jashtme mund të sjellë një përvojë estetike dhe praktike.

 

Sistem i gjithi alumin me mekanizëm të telekomanduar dhe funksionalitet të hapjes dhe të mbylljes së fletëve.

Mundësi e personalizimit të ngjyrës sipas kërkesës

Karakteristikat Teknike

Fletë Alumini:

Fletët e aluminit përdoren për të krijuar strukturën kryesore të tendës pergola. Alumini është zgjedhur për shkak të vetitë e tij të lehtësisë, durabilitetit dhe rezistencës ndaj kushteve atmosferike. Fletët e aluminit do të jenë të dizajnuara me një formë të përshtatshme për të përshtatur me arkitekturën dhe estetikën e mjedisit.

Profile Alumini:

Profilet e aluminit janë pjesa strukturore që lidh fletët dhe siguron stabilitetin e tendës. Këto profile janë të dizajnuara me kujdes për të siguruar forcat e duhura dhe për të përshtatur me dizajnin estetik të tërësise. Ata gjithashtu mund të kenë hapësira të ndryshme për integrimin e teknologjive të tjera dhe për lehtësimin e instalimit.

Sistem Elektromotor për Hapje-Mbyllje:

Sistemi elektromotor është një element kryesor që bën përdorimin e tendës pergola me sistem bioklimatik më të lehtë dhe të përshtatshme për përdoruesit. Kjo teknologji lejon hapjen dhe mbylljen automatike të tendës përmes një sistem të ndërtuar me elektromotor. Përdorimi i një kontrolli të largët ose një aplikacioni të telefonit celular mund të bëjë operimin e tendës më të përshtatshëm dhe të personalizuar.

Sistemi i Sensorëve (Opsional):

Në dizajnin e tendës pergola, mund të përfshihet një sistem sensorësh që reagon ndaj kushteve atmosferike. Për shembull, sensorët e lagështisë ose rrezet e diellit mund të ndikojnë në hapjen ose mbylljen automatike të tendës për të përmirësuar komoditetin dhe efikasitetin energjetik.

Ky dizajn i tendës pergola integron teknologjinë moderne me estetikën dhe funksionalitetin, duke ofruar një zgjidhje inovative për hapësirat e jashtme të banimit, hoteleve, restoranteve dhe ambienteve të tjera.