Kangjella Rrethore

Alumini po përdoret gjithnjë e më shumë në mjedisin tonë të përditshëm. Duke pasur parasysh vetitë e tij, nuk është për t’u habitur që ky metal ka një rol të rëndësishëm në projekte të ndryshme të ndërtimit. Nëse bëjmë një krahasim të thjeshtë me çelikun, alumini është deri në 3 herë më i lehtë dhe nuk ndryshket. Alumini mund të kombinohet lehtësisht me materiale të ndryshme si; qelqi, druri natyral, si dhe ngjyra të ndryshme dhe materiale të tjera të zgjedhura nga klienti. Kangjella alumini me model rrethor është një opsion estetik dhe funskional për projektin tuaj. 

punim i xhaferraj alumin

Karakteristika Teknike

Elementët:

Profile alumini: 

Aksesorët

Xhaferraj Alumin 100%