Smart Roof

xhaferraj alumin smart roof2023

 Tend Smart Roof është shumë më tepër se një tendë konvencionale – është një sistem i avancuar dhe inteligjent që operon automatikisht. Kjo teknologji inovative mundëson një kontroll të automatizuar të tendës përmes një algoritmi të sofistikuar.

Për shembull, një nga avantazhet kryesore të këtij sistemi është aftësia për të monitoruar lagështinë nëpërmjet  pjerësië  së strukturës  së tendës. Kjo do të thotë që tenda smart roof reagon në kushtet mjedisore të ndryshme në mënyrë efikase për të siguruar një  abmbient që i përshtatet  klimës. Përdoruesit nuk kanë nevojë të ndërhyjnë drejtpërdrejtë në proçesin e ventilimit, pasi ky është një  proçes që kryhet  automatikisht.

Tenda Smart Roof, është një nga sistemet më të reja të prodhura dhe montuara nga Xhaferraj Alumin. Jemi përpjekur të sjellim një sistem sa më inovativ dhe estetik për të plotësuar nevojat e klientëve tanë.

Tenda Smart Roof gjen përdorim si në ambiente komerciale ashtu edhe në ato private.

Si për shembull: Resorte, hoteleri, bar-restorante dhe Vila.

Garantojmë sigurin teknike në prodhim- montim.

 

Karakteristikat Teknike

Elementët përbërës të Tendës Smart Roof:
Profile Ulluku:
Kapaku para & mbrapa i profilit të ullukut:
Tra i sistemit Smart Roof:
Fletët e aluminit Sistemi Smart Roof:
Profili i këmbës i Sistemit smart roof:
Kapak i profilit të këmbës:
Tambur i motorrit:
Set i traut dhe aparatit lidhës: