Sistem Giotine

Sistem xham Giotin

 

Një sistem inovativ i cili ofron zgjidhje funksionale për mbylljen e hapësirave të jashtme. Sistem i cili është i ndërtuar nga (strukture) alumini, xham i temperuar dhe mekanizëm hapje, mbyllje dhe fiksim në vend i kanatave të xhamit. Ky sistem është zgjidhje ideale për cdo hapsirë jetëse siç janë, ambientet private dhe veçanrishtë hotelet, kafet, rezidencat, qendrat tregtare etj. 

 

Sistemi i giotinës përbëhet nga panele (kanata) të lëvizshëm vertikalisht të bërë nga materiali xham i temperuar.

 

Me ndihmën e telekomandës sistemi mund të kontrollohet lehtësishtë, me teknologjinë start-stop, mund të ndaloni lëvizjen në çdo pikë.

sistem xham giotin

Giotina Lotus 

Giotina Lotus është sistemi më i ri i sjell në tregun shqiptar.
Giotina Lotus ofron jo vetëm një dizajn inovativ, estetik, përshtatur me stilin e arkitekturës moderne por edhe një sistem me funskionalitet të lartë. Një ndër veçorit kryesore të ktij sistemi është lehtësia në pastrim .

giotina lotus xhaferraj alumin
sistem xham giotin xhaferraj alumin