Kangjella Katrore

kangjella katerore xhaferraj alumin

Xhaferraj Alumin punojmë vetëm me materiale të cilësisë së lartë. Çertifikatat që disponojmë janë garanci për origjinën e materialeve. Tubat dhe aksesorët e nevojshëm për prodhimin e sistemeve të kangjellave të aluminit katërore mbajnë garanci teknike si për produktet ashtu edhe shërbimet e prodhim montimit. Reziztente ndaj kushteve klimatike në sipërfaqen e sistemit të kangjellave.

Karakteristikat teknike

Profile Alumini 

Aksesorë

KATRORE KANGJELLA 2023
100%