Kompozit (Produkte për reklama)

kompozit xhaferraj alumin 2023
 Materiali kompozit në industrinë e ndërtimit dhe veshjes së fasadave, është zgjedhja e përshtatshme për shumë projekte. Panelet kompozite të fasadave mund të përdoren për të krijuar një shtresë mbrojtëse dhe estetike në një ndërtesë.

Kompoziti përbëhet nga 2 fletë alumini dhe një pjesë e brëndëshme plastike (polietilen).

Dendësia totale e kompozitit është 4mm (2 fletët e aluminit dhe pjesa plastike)

Dimensionet standarde janë 1250*3200mm.

Furnitorët kryesor janë AKPA,Yalçinlar 

 AKPA                                                                                           Yalçınlar (Eurametal)

 1. Durabond           (garancia teknike 15-vjeçare)          1. Seria 3000
 2. Rallbond                                                                                      2.Seria 2000

Primebond     (garanci teknike 20-vjeçare)         

Primebond ofron dy kategori rezistente ndaj zjarrit ‎️‍🔥A2 &  FR/B1 

Aksesorët përbërës për veshjen e fasadës së kompozitit:

Profil H

Profili F

 

Fitil15 mm & 20 mm

Ele këndore të dimensioneve të ndryshme

Avantazhet

 

 1. Ofron fleksibilitet në dizajn.

 2. Është material  më i lehtë se materialet e tjera që  shërbejnë për veshjen e fasadës.

 3. Material rezistent.

 4. Diversitet në përzgjedhjen e ngjyrave.

 5. Mbulon defektet në fasadat e dëmtuara.

 6. Material rezistent ndaj ndryshkjes dhe kalbjes.

 7. Material ndërtimi i besueshëm përsa i përket tërmeteve, pasi nuk importon ngarkesë shtesë në ndërtesë.

 8. Nuk ka efekte të dëmshme në mjedis dhe natyrë, material i riciklueshëm.

 9. Koha e instalimit është e shkurtër.

 10. Është material ekonomik në terma afatgjatë.