Xham Ballkoni

sistem xham ballkon

 Sistemi i mbylljes së ballkonit me xham është një zgjidhje multifunksionale e si dhe element i rëndësishëm në arktiekturën e objekteve dhe ambienteve. 

Një veçori tjetër  e sistemit është projketimi për mbrojtjen nga pluhuri dhe papastërtia. Lartësia maksimale në të cilën mund të aplikohet ky sistem është 200 cm. Hapësira e krahëve të tyre është 15-20cm. Është një sistem që mund të funksionojë nga lart dhe nga poshtë. Ka opsione xhami 8mm. Trashësia e murit të aluminit varion midis 2 dhe 3 mm në varësi të ngarkesës që mbart. Gjithashtu, kullon ujin nëpërmjet kanalit të shiut.

Specifikimet teknike: Këto sisteme janë krijuar për të përballuar kushtet më të vështira klimatike. Sistemet me izolim termik ofrojnë efikasitet më të mirë të energjisë duke minimizuar humbjen e nxehtësisë. Përveç kësaj, kombinimet e xhamave të dyfishtë me xham të dyfishtë janë rezistente ndaj ndryshimeve të larta të temperaturës.

Zonat e përdorimit:

Këto sisteme mund të përdoren në shumë struktura si ndërtesa zyra, hotele, shkolla, spitale, qendra tregtare dhe madje edhe shtëpi. Sistemet me dhe pa izolim termik janë më të njohura, veçanërisht në klimat e ftohta ose në vendet me kosto të lartë të energjisë. Sistemet pa izolim termik preferohen më shpesh në klimat më të ngrohta ose vende me kosto të ulët të energjisë.

Xhaferraj Alumin ofron gjithashtu shumë opsione të ndryshme ngjyrash. Në këtë mënyrë ofrohen zgjidhje të përshtatshme për të gjitha llojet e stileve arkitekturore dhe preferencave të dizajnit. Përveç kësaj, sistemet e profileve të aluminit Xhaferraj Alumin janë të ndërtuar me materiale të cilësisë së lart me termo izolim.

Këto sisteme janë projektuar për tu përshtatur me kushte të ndryshme klimatike dhe zonat e përdorimit të tyre janë mjaft të gjera. Edhe pse sistemet me izolim termik janë superiorë për sa i përket efikasitetit të energjisë, sistemet me izolim termik kanë një çmim më të lirë. Të dy sistemet, të kombinuara me ekspertizën dhe cilësinë e markës Xhaferraj Alumin, ofrojnë zgjidhje të përshtatura për nevojat e përdoruesve.

100%