Rreth Nesh

Njihuni me Prodhimet Tona

Shiko të gjitha Prodhimet

Zbuloni Më shumë Rreth Xhaferraj Alumin

Eksperienca në fushën e aluminit na ka rritur profesionalisht

Kompania Xhaferraj Alumin Shpk me një eksperiencë prej më shumë se 20 vitesh në fushën e aluminit ushtron veprimtarinë në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe jashtë saj, duke ofruar një gamë të gjerë sistemesh dhe produktesh, si dhe duke qenë distributori kryesor i tyre.

Përpjekjet tona janë fokusuar gjithmonë në kërkimin e stilit dhe të inovacionit të materialeve dhe modeleve të reja për të plotësuar sa më mirë trendet bashkëkohore të jetesës.

Rreth Xhaferraj Alumin

Përvoja jonë
mbi 20-vjeçare në fushën e Aluminit

  • Teknikë me eksperience
  • Sjellim produktet më të kërkuar
  • Ne jemi të besueshëm
  • Jemi në kërkimin të inovacionit

Për mëshumë se 20 vite të perkushtuar punës dhe kërkesës së tregut, kompania jone ka arritur të jetë distributori i vetem i AKPA ALUMINIUM në Shqipëri duke sjellë produktet e aluminit më të kërkuar në treg ato të kompozitit panel Durabond dhe Primebond.