Rreth Nesh

Njihuni me Prodhimet Tona

Shiko të gjitha Prodhimet

Njihuni më shumë me Xhaferraj Alumin

Historiku Ynë

Kompania Xhaferraj Alumin Shpk. është një ndër kompanitë kryesore në fushën e aluminit me një përvojë mbi 20 vjeçare. Veprimtaria jonë shtrihet në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe jashtë saj, duke ofruar një gamë të gjërë të produkteve dhe sistemeve të lidhura me aluminin. Ne kemi privilegjin të jemi distributori kryesor i këtyre produkteve, duke siguruar cilësi të lartë dhe shërbim të shkëlqyeshëm. Fokusi kryesor i kompanisë është tregtia e materialeve të aluminit dhe ofrimi i shërbimeve të specializuara në këtë sektor. Ne ofrojmë një gamë të gjerë sistemesh dhe produktesh duke përfshirë sisteme alumini, profile alumini, kangjella alumini, dhe produkte të tjera të nevojshme për sektorin e ndërtimit. Misioni ynë është të vendosim një standard të lartë cilësie dhe korrektësie në ofrimin e këtyre produkteve për klientët tanë.

Misioni:
Misioni jonë është të vendosim një standard të lartë cilësie dhe korrektësie në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve për klientët tanë.

Vizioni:
Synojmë, të krijojmë një markë të njohur dhe të besueshme në fushën e aluminit dhe sistemeve të tendave përmes përkushtimit ndaj inovacionit, teknologjisë dhe cilësisë. Kjo do të na ndihmojë të shtrihemi në tregjet e reja dhe të ndihmojmë në përmirësimin e mjedisit të jetesës për komunitetin global.