Sisteme Giotine

SISTEM XHAM GIOTIN

xhaferraj alumin sistem xham giotin

Me teknologjinë e avancuar dhe veçoritë funksionale, Sistemi i xhamave Giotin i bën hapësirat e jetesës si hotelet, kafenetë, restorantet, rezidencat, tarracat, kopshtet dimërore/verë dhe qendrat tregtare më të rehatshme dhe më funksionale. Si Xhaferraj Alumin, ne ofrojmë mundësin e përshtejtjes së hapësirave të banimit në katër sezone ku mund të shijoni pranverën, vjeshtën ose dimrin, shiu ose borë. Megjithëse është një zgjidhje arkitekturore, ne mund të krijojmë një dizajn dhe konfigurim që i përshtatet ndërtesës suaj.

Motorët dhe aksesorët e përdorur mund të zgjidhen dhe të integrohen në sistemin tuaj të shtëpisë inteligjente. Sistemi Giotin me motor me telekomandë – është një zgjidhje ideale për restorante, tarraca, oborr dhe kopshte.

 

Tendat Pergola me Sistem Giotin  janë  një zgjidhje arkitekturore e cila mund të personalizohet, e dizajnuar për të përshtatur dhe ndërthurur harmonikisht me ndërtesat dhe ambientet e ndryshme. Kjo teknologji e avancuar e xhami ofron një kombinim të lartë të estetikës, funksionalitetit dhe kontrollit modern.

 

Përdorimi i motorëve dhe aksesorëve të cilësisë së lartë, duke lejuar përdoruesin të personalizojë dhe të integrojë teknologjinë e sistemit xham giotin në ambientin e tyre. Motorët me telekomandë bëjnë që operimi të jetë i lehtë dhe automatik, sidomos kur integrohet në një sistem të shtëpisë inteligjente.

 

Përdorimi i këtij sistemi është i veçantë për restorante, tarraca, oborr dhe kopshte. Giotin Xhaferraj Alumin siguron një ambient tërheqës dhe të përshtatshëm për këto ambiente, duke ofruar një eksperiencë të shkëlqyer për përdoruesit. Me mundësinë për të krijuar dizajn dhe konfigurime të ndryshme sipas dëshirave të klientit, ky sistem bëhet një zgjedhje fleksibile dhe të personalizueshme për ndërtesat dhe hapësirat e tyre.

 
xham gitoin

Karakteristikat teknike & elementët përbërës të Sistemit Xham Giotin

Kasa e mbylljes së shinave nga brënda

Kodi i produktit: 37268

Pesha Kg/m: 0,464

Përmasat: 22 x 68 x 1,6 mm

Kasa e mbylljes së shinave nga jashtë

Kodi i produktit: 37269

Pesha Kg/m: 0,475

Përmasat: 13 x 84x 1,6 mm

Pikaçe për kasën e kollonës:

Kodi i produktit: 37270

Pesha Kg/m: 0,230

Përmasat: 13 x 39 x 1,3 mm

Tamburi i motorrit:

Kodi i produktit: 37115

Pesha Kg/m: 1

Përmasat: 72,5 x 1,5 mm

Kapaku mbyllës i xhamit të parë:

Kodi i produktit: 37265

Pesha Kg/m: 1,285

Përmasat: 38 x 120 x1,6mm

Kasa horizontale e xhamave:

Kodi i produktit: 37264

Pesha Kg/m: 0,383

Përmasat: 38 x 35 x1,6mm