Tenda me Telekomandë

Tenda me Telekomandë

Kjo lloj tende përdoret për objekte të ndryshme si vila, lokale, restorante, veranda etj.

  • Eshtë një risi teknologjike e komanduar me pult, me sistem për grumbullimin e ujrave të shiut me spote ndriçuese në pjesën e brendshme. Mbulesa e tendës është e gomuar me veti kundra zjarrit e importuar nga Hollanda.
  • Për sa i përket përmasave tenda mbulon sipërfaqe me gjatësi deri ne 11m hapje dhe gjërësi të ndryshme. Eleminon vendosjen e kollonave në mes të hapësirës.

NJIHUNI ME

Produktet e kësaj kategorie​

The gallery was not found!